2011. szeptember 24., szombat

Vox Tonelab ST gitár multieffekt - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Vox Tonelab ST gitár Multieffekt, csöves, gyári csomagolásban, új, 2 év garanciával, számlával.
Bolti ára: 56. 000, -Ft
A ToneLab harminchárom féle erősítő modellel és számtalan gitárláda szimulációval segíti a gitáros játékát. A Valvetronix sorozat ToneLab ST tagja egy igazi csöves hangzású padlóeffekt.
12AX7 triódával felépített erősítő, mely valódi elektroncsöves hangzást biztosít.
Harminchárom erősítő modell (ebben a kategóriában a legtöbb), többek között hagyományos Vintage modellek, kiváló minőségű egyedi gyártású erősítők, korszerű, kiváló minőségű erősítő modellek, stb.
Tizenegy féle hangláda, melyhez a harminchárom erősítő bármelyike kiválasztható.
Huszonöt féle effekt, mely feleslegessé teszi további kiegészítő eszközök használatát!
Az erősítő és az effektek szerkesztőfelülete teljesen független egymástól
Számítógéppel egyszerűen - ASIO kompatibilis USB csatlakozón keresztül - összekapcsolható
Ingyenesen letölthető szoftver, melynek segítségével kezelheti és a VOX Tone Room -on keresztül Online megoszthatja az effektben található programokat Húsz előre programozott "Song" program, melyek közül gyorsan kiválaszthatja és betöltheti a rock gitározás klasszikusainak hangszíneit
A húsz Song Preset -tel együtt ötven előre elkészített program közül választhat. Saját hangzásait ötven memóriahelyre mentheti el - a memóriában összesen 100 programot tárolhat!
Amp/Line kapcsoló, mely lehetővé teszi, hogy a ToneLab ST -t gitárerősítőhöz, végerősítőhöz vagy hangfelvevőhöz csatlakoztassa
AUX IN jack bemenet, melyen keresztül CD, MP3, iTunes, vagy bármilyen más audio eszközt csatlakoztathat
A Wah vagy hangerőszabályzóként is használható Expression pedálhoz a Quick-Assigned segítségével kijelölt effekt paramétert játék közben, "valós időben" vezérelheti!
Sztereó kimenet a megtévesztően élethű, teres hangzások megszólaltatásához
Beépített Auto Chromatic - automata kromatikus hangológép
A ToneLab ST egyik fontos jellemzője a hordozhatóság. Az ütésálló fém váz jól bírja a mechanikai igénybevételeket, az Expression pedál pedig a Vox WAH pedálok hagyományainak méltó követője
A Valvetronix sorozat a VOX termékek minőségét bizonyítja, élenjár az elektroncsöves hangzások modellezésében. Akár otthon, akár színpadon vagy stúdióban, nagyméretű erősítő Stack -t vagy kis kombót használva - bármilyen megszólalásra képes. A Valvetronix sorozat megbízható és minőségi csöves megszólalást garantál. Minden erősítő és láda modell bármilyen effektmodellel kiegészíthető. A rendkívül könnyen kezelhető ToneLab ST a VOX legújabb fejlesztésű erősítő modelljeinek hangján kívül a hagyományos, illetve a stúdió minőségű, nagy érzékenységű erősítők hangját is képes előállítani. Az effekt paraméterek az Expression pedálhoz gyorsan kijelölhetők és ez rendkívül könnyűvé, egyszerűvé teszi az élő játékot. Külön szolgáltatás a beépített, precíz mérésű automata kromatikus hangoló és számítógépes hang kezelő szoftver melynek használatához az USB -n keresztül egyszerűen megvalósítható az adatkommunikáció.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 18:38
. Vox Tonelab ST gitár multieffekt - Jelenlegi ára: 40 000 Ft